Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczek) w celu personalizowania treści dla odbiorców. Każdy użytkownik może wyłączyć zapisywanie plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej, co spowoduje, że nie będą gromadzone żadne informacje.

Produktów: 0 0,00 zł

Koszyk jest pusty

Ilość:

Suma: 0,00

Olejek lawendowy 30ml

Cena brutto: 16,99

Opis:

Olej z kwiatów lawendy wąskolistnej to 100 % naturalny surowiec kosmetyczny.
Olej ten otrzymywany pozyskiwany z rozwiniętych kwiatów lawendy.
Najbezpieczejszy i najbardziej wartościowy olejek eteryczny. Można go stosować bezpośrednio na skórę.
Bardzo dobrze się wchłania. Wyróżnia się czystym, delikatnym zapachem kwiatowym. Znakomicie sprawdza się w aromaterapii.
23 (23%)
szt
Witryna stworzona na platformie