

Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Mąka migdałowa 1kg
Mąka migdałowa powstaje przez zmielenie migdałów na drobny proszek. Mąka charakteryzuje się naturalnym, delikatnie słodkim smakiem, dlatego idealnie komponuje się z ciastkami i naleśnikami. Ponadto w przeciwieństwie do tradycyjnej mąki może być jedzona na surowo, świetnie nadaje się jako dekoracja do deserów lub jako panierka do warzyw i mięsa.
▼Stosowanie
Mąka migdałowa świetnie sprawdzi się do wypieków, jako dodatek do placków, i tortilli. Może służyć także jako zagęszczacz do sosów i zup.
▼Zalecenia
Nie stosować u osób uczulonych na składnik.
▼Składniki
mąka migdałowa
▼ Sposób przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
▼ Terminy przydatności i kraj pochodzenia
Wszystkie produkty posiadają długie terminy przydatności do spożycia.
▼ Producent
RxONE Agnieszka Olejarz, Al. T. Rejtana 31F 35-326 Rzeszów